Stenia

Beheer

Stenia neemt een integrale rol op zich bij het technische beheer en de service van de faciliteiten gedurende de volledige periode van huisvesting of opvang. Met een toegewijde aanpak zorgt Stenia ervoor dat de technische aspecten van de locatie optimaal functioneren, waarbij onderhoud, reparaties en eventuele aanpassingen met de hoogste nauwkeurigheid worden uitgevoerd.

Technisch Beheer

Het technische beheer omvat een grondige evaluatie van de installaties en infrastructurele voorzieningen, met het oog op efficiëntie, duurzaamheid en veiligheid. Stenia staat garant voor een soepele werking van alle technische aspecten, zoals verwarmingssystemen, elektrische installaties, sanitair en andere essentiële voorzieningen die bijdragen aan het welzijn van de bewoners of gebruikers van de faciliteit.

Projecten waarbij wij adviseren

Stenia's diensten

Stenia is uw partner in advies inzake de financiele en technische haalbaarheid voor het realiseren van locaties voor betaalbare huisvesting van aandachtsgroepen. Bij de keuze voor een locatie is Stenia uw partij die de transformatie zal uitvoeren conform wet- en regelgeving op het gebied van bouwbesluiten en brandveiligheid. Locaties worden “turn-key” opgeleverd hetgeen inhoudt dat zij volledig ingericht zijn op de aangegeven doelgroepen. Het beheer behelst naast verhuur ook de service op de inrichting, technisch onderhoud en waar wenselijk of noodzakelijk kan ook sociaal-maatschappelijk beheer geleverd worden.

Verder met ons in gesprek over de mogelijkheden?