Stenia

Beveiliging

Vanuit Stenia bieden we ook uitgebreide beveiligingsdiensten die specifiek zijn ontworpen om opvanglocaties te beschermen en een veilige omgeving te creëren voor bewoners en personeel. Wij begrijpen het belang van een veilige en beveiligde omgeving, vooral in faciliteiten waar mensen komen voor onderdak, bescherming en hulp.

Beveiligingsoplossingen

Onze dienstverlening omvat een breed scala aan beveiligingsoplossingen die zijn afgestemd op de unieke behoeften van opvanglocaties. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste diensten die wij aanbieden:

Risicoanalyse

Beveiligingsplanning en -ontwerp

Voordat we met de implementatie van beveiligingsmaatregelen beginnen, voeren we een grondige risicoanalyse uit van uw opvanglocatie. Dit omvat het identificeren en evalueren van potentiële bedreigingen en kwetsbaarheden, zoals ongeautoriseerde toegang, diefstal, agressie of andere veiligheidsrisico’s. Op basis van deze analyse ontwikkelen we een gepersonaliseerd beveiligingsplan om deze risico’s effectief te beheersen.

Onze ervaren beveiligingsexperts werken nauw met u samen om een beveiligingsplan op te stellen dat voldoet aan uw specifieke behoeften en vereisten. Dit omvat het ontwerp van fysieke beveiligingsmaatregelen zoals toegangscontrolesystemen, bewakingscamera’s, verlichting, alarmsystemen en meer. We streven ernaar om een evenwicht te vinden tussen veiligheid en toegankelijkheid, zodat uw opvanglocatie een gastvrije en veilige omgeving blijft voor bewoners en bezoekers.

Beveiligingspersoneel

Camera-installatie

Ons team van goed opgeleide en ervaren beveiligingsprofessionals staat klaar om uw opvanglocatie te beschermen en te beveiligen. Ze zijn uitgerust met de nodige vaardigheden en training om snel en effectief te reageren op verschillende noodsituaties en veiligheidsincidenten. Bovendien handelen ze altijd met respect en empathie jegens bewoners en personeel, en dragen ze bij aan een veilige en ondersteunende omgeving.

We bieden ook professionele camera-installatieservices om uw opvanglocatie te voorzien van extra beveiliging en surveillance. Onze experts zullen strategisch geplaatste camera’s installeren om belangrijke gebieden te bewaken en potentiële veiligheidsrisico’s te minimaliseren. Deze camerasystemen kunnen worden geïntegreerd met uw bestaande beveiligingsinfrastructuur voor een naadloze en effectieve bewaking.

Continuïteit en verbetering

Onze betrokkenheid bij uw opvanglocatie stopt niet na de implementatie van beveiligingsmaatregelen. We streven voortdurend naar verbetering door regelmatige evaluaties, feedback van klanten en het aanpassen van ons beveiligingsplan aan veranderende behoeften en omstandigheden. Ons doel is om een langdurige partnerschap met u op te bouwen en uw opvanglocatie te voorzien van hoogwaardige en betrouwbare beveiligingsdiensten.

Kortom, wij zijn toegewijd aan het bieden van uitgebreide en effectieve beveiligingsoplossingen voor opvanglocaties, zodat u zich kunt concentreren op het bieden van een veilige en ondersteunende omgeving voor uw bewoners.

Projecten waarbij wij adviseren

Stenia's diensten

Stenia is uw partner in advies inzake de financiele en technische haalbaarheid voor het realiseren van locaties voor betaalbare huisvesting van aandachtsgroepen. Bij de keuze voor een locatie is Stenia uw partij die de transformatie zal uitvoeren conform wet- en regelgeving op het gebied van bouwbesluiten en brandveiligheid. Locaties worden “turn-key” opgeleverd hetgeen inhoudt dat zij volledig ingericht zijn op de aangegeven doelgroepen. Het beheer behelst naast verhuur ook de service op de inrichting, technisch onderhoud en waar wenselijk of noodzakelijk kan ook sociaal-maatschappelijk beheer geleverd worden.

Verder met ons in gesprek over de mogelijkheden?