Stenia

Locatie

Stenia biedt een uitgebreide service voor het vinden van geschikte locaties. Ons toegewijde team beschikt over een uitgebreid netwerk en de nodige expertise om de perfecte locatie te identificeren die voldoet aan de specifieke behoeften en eisen.

Analyse

Het proces begint met een grondige analyse van de doelstellingen en criteria voor de huisvesting. Stenia houdt rekening met functionele eisen, locatievoorkeuren en budgettaire overwegingen bij deze besluitvorming. Met deze informatie in het achterhoofd gaan we actief op zoek naar beschikbare panden of stukken grond die passen bij de visie.

Het netwerk van Stenia strekt zich uit over diverse sectoren en regio’s, waardoor we in staat zijn om een breed scala aan mogelijkheden te presenteren. Of het nu gaat om bestaande gebouwen die kunnen worden herbestemd of onontwikkelde percelen die geschikt zijn voor flexwoningen, Stenia streeft ernaar om locaties te vinden die niet alleen aan de functionele eisen voldoen, maar ook aansluiten bij de langetermijnvisie.

Tijdens het selectieproces houdt Stenia rekening met verschillende factoren, waaronder de bereikbaarheid, omgevingsfactoren, regelgeving en mogelijke beperkingen. Door deze grondige aanpak kunnen we locaties aanbevelen die niet alleen technisch geschikt zijn, maar ook passen binnen de context van de beoogde huisvestingsdoelen.

Stenia stelt zich flexibel op en werkt nauw samen met u om ervoor te zorgen dat de voorgestelde locaties aansluiten bij uw verwachtingen. Bovendien kan Stenia ondersteuning bieden bij het uitvoeren van haalbaarheidsstudies en het coördineren van de benodigde vergunningsprocessen, waardoor u een allesomvattende dienstverlening ontvangt.

Kortom, Stenia fungeert als uw betrouwbare partner bij het vinden van de juiste locatie voor huisvestingsprojecten, waarbij we streven naar een naadloze afstemming tussen uw visie en de beschikbare mogelijkheden in ons uitgebreide netwerk.

Projecten waarbij wij adviseren

Stenia's diensten

Stenia is uw partner in advies inzake de financiele en technische haalbaarheid voor het realiseren van locaties voor betaalbare huisvesting van aandachtsgroepen. Bij de keuze voor een locatie is Stenia uw partij die de transformatie zal uitvoeren conform wet- en regelgeving op het gebied van bouwbesluiten en brandveiligheid. Locaties worden “turn-key” opgeleverd hetgeen inhoudt dat zij volledig ingericht zijn op de aangegeven doelgroepen. Het beheer behelst naast verhuur ook de service op de inrichting, technisch onderhoud en waar wenselijk of noodzakelijk kan ook sociaal-maatschappelijk beheer geleverd worden.

Verder met ons in gesprek over de mogelijkheden?