Stenia

Opvanglocatie: Ceresweg, Bergen (Limburg)

Stenia heeft de gemeente Bergen volledig ontzorgd bij het realiseren van de opvanglocatie aan de Ceresweg 7.

Gemeente Bergen

Stenia heeft de gemeente Bergen volledig ontzorgd bij het realiseren van de opvanglocatie aan de Ceresweg 7. Tijdens het beheer zijn nog vele aanpassingen gedaan en voorzieningen getroffen om de bewoners thuis te laten voelen. Bewoners vinden het fijn dat zij een vast gezicht hebben als het gaat om het beheer. Stenia komt niet alleen langs voor reparaties maar luistert naar de bewoners en denkt mee als het gaat om woongenot.

“Het pand is helemaal woonklaar gemaakt voor de nieuwe Oekraïense bewoners. Nu kom ik er nog elke week om kleine reparaties uit te voeren of mensen te begeleiden. Ik zorg dat bewoners zich thuis voelen door alles op technisch gebied soepel te laten verlopen.

Ze zijn zo dankbaar, ik krijg elke week koffie met taart. Mijn vaste dag in Bergen is de leukste dag van de week.”

Ruud Jochems

Kwalititeitsinspecteur

Project details

Onderdak voor

Statushouders
0

Verdeeld over

kamers
0

Gemeente

Brummen

Provincie Gelderland

Meer projecten

Welke vraagstukken kan Stenia bij helpen?

Stenia is uw partner in advies inzake de financiele en technische haalbaarheid voor het realiseren van locaties voor betaalbare huisvesting van aandachtsgroepen. Bij de keuze voor een locatie is Stenia uw partij die de transformatie zal uitvoeren conform wet- en regelgeving op het gebied van bouwbesluiten en brandveiligheid. Locaties worden “turn-key” opgeleverd hetgeen inhoudt dat zij volledig ingericht zijn op de aangegeven doelgroepen. Het beheer behelst naast verhuur ook de service op de inrichting, technisch onderhoud en waar wenselijk of noodzakelijk kan ook sociaal-maatschappelijk beheer geleverd worden.

Verder met ons in gesprek over de mogelijkheden?