Stenia

Opvanglocatie: Gemeentehuis Heiloo

Gemeente Heiloo heeft een vleugel van het gemeentehuis beschikbaar gesteld voor het opvangen van Oekraïense vluchtelingen.

Gemeente Heiloo

Gemeente Heiloo heeft een vleugel van het gemeentehuis beschikbaar gesteld voor het opvangen van Oekraïense vluchtelingen. De gemeente zou op korte termijn gaan verhuizen naar een nieuwe locatie. Stenia heeft ervoor gezorgd dat de kantoorruimtes volledig zijn verbouwd naar een comfortabele opvanglocatie. Nieuwe brandcompartimentering, nieuwe tussenwanden, doucheruimtes, keukens en al het bijbehorende leidingwerk is gerealiseerd. Ook draagt Stenia hier op technisch gebied haar steentje bij aan het beheer.

“De verbouwing van de vleugel van het gemeentehuis is een paar keer vertraagd door externe factoren. Door onze flexibiliteit hebben we ervoor gezorgd dat er geen extra vertraging is opgelopen.

Tijdens de bouwvak hebben we ervoor gezorgd dat de nieuwe bewoners alsnog zo snel mogelijk hun intrek konden doen. Petje af voor iedereen die hier aan meegewerkt heeft.”

Jeroen Kerkhoven

Relatie- en Projectmanager Stenia

Project details

Onderdak voor

Statushouders & Vluchtelingen
0

Verdeeld over

Locaties
0

Gemeente

Heiloo

Provincie Noord-Holland

Project details

Onderdak voor

Statushouders
0

Verdeeld over

kamers
0

Gemeente

Brummen

Provincie Gelderland

Meer projecten

Welke vraagstukken kan Stenia bij helpen?

Stenia is uw partner in advies inzake de financiele en technische haalbaarheid voor het realiseren van locaties voor betaalbare huisvesting van aandachtsgroepen. Bij de keuze voor een locatie is Stenia uw partij die de transformatie zal uitvoeren conform wet- en regelgeving op het gebied van bouwbesluiten en brandveiligheid. Locaties worden “turn-key” opgeleverd hetgeen inhoudt dat zij volledig ingericht zijn op de aangegeven doelgroepen. Het beheer behelst naast verhuur ook de service op de inrichting, technisch onderhoud en waar wenselijk of noodzakelijk kan ook sociaal-maatschappelijk beheer geleverd worden.

Verder met ons in gesprek over de mogelijkheden?