Stenia

Oplossingen voor gemeentes

Bent u op zoek naar betaalbare huisvesting en/of opvang voor statushouders, arbeidsmigranten, bankslapers, starters, (internationale) studenten, vluchtelingen, dak- en thuislozen of andere economisch dakloze woningzoekenden, dan bent u bij Stenia aan het juiste adres. Stenia heeft of beheert vastgoed dat zij kan transformeren, inrichten en beheren conform uw wensen. Daarnaast kan zij ook flexwoningen op eigen of gehuurde gronden realiseren.

Welke vraagstukken kan Stenia bij helpen?

Stenia is uw partner in advies inzake de financiele en technische haalbaarheid voor het realiseren van locaties voor betaalbare huisvesting van aandachtsgroepen. Bij de keuze voor een locatie is Stenia uw partij die de transformatie zal uitvoeren conform wet- en regelgeving op het gebied van bouwbesluiten en brandveiligheid. Locaties worden “turn-key” opgeleverd hetgeen inhoudt dat zij volledig ingericht zijn op de aangegeven doelgroepen. Het beheer behelst naast verhuur ook de service op de inrichting, technisch onderhoud en waar wenselijk of noodzakelijk kan ook sociaal-maatschappelijk beheer geleverd worden.

Projecten

Testimonials

Jeroen Kerkhoven

Relatiemanager en expert op gebied van gemeenten

Stel je vraag aan onze expert

Nieuws

Bekijk al het nieuws.

Nieuwe aanwinst: Operationeel Manager

Nieuwe aanwinst: Operationeel Manager

November 28, 2023 Nieuws

Jan Willem Bouma is recentelijk aangenomen bij Stenia als Operationeel Manager. Stenia is ontzettend blij met Jan Willem als toevoeging aan het team!

Lees meer
Opvangunits Oekraïners gemeentehuis Heiloo

Opvangunits Oekraïners gemeentehuis Heiloo

October 30, 2023 Nieuws

Stenia Opvang BV is op 3 april gestart met de bouw van de 26 woonunits in het gemeentehuis van Heiloo. De opvangplekken zijn voor Oekraïense ontheemden die nu al ruim een jaar in noodopvang verblijven.

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Iedere maand publiceren wij een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op het gebied van ons bedrijf, onze projecten, wetgeving, mogelijkheden om te huren of verhuren en andere wetenswaardigheden. Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen, meld u zich dan hieronder met uw emailadres aan.

Download hier het naslagwerk over Stenia