Stenia

Oplossingen voor vastgoed

Heeft u vastgoed dat u voor een afgebakende periode als leegstand wilt laten beheren ofwel laten transformeren tot doorstroomlocatie voor aandachtsgroepen, neemt u dan contact met ons op. Wij zijn uw gespecialiseerde partner in deze. Wij organiseren het gehele proces van leegstand tot bewoning voor een afgesproken periode totdat uw definitieve plannen gereed zijn.

Welke vraagstukken kan Stenia bij helpen?

Stenia is uw partner in advies inzake de financiele en technische haalbaarheid voor het realiseren van locaties voor betaalbare huisvesting van aandachtsgroepen. Bij de keuze voor een locatie is Stenia uw partij die de transformatie zal uitvoeren conform wet- en regelgeving op het gebied van bouwbesluiten en brandveiligheid. Locaties worden “turn-key” opgeleverd hetgeen inhoudt dat zij volledig ingericht zijn op de aangegeven doelgroepen. Het beheer behelst naast verhuur ook de service op de inrichting, technisch onderhoud en waar wenselijk of noodzakelijk kan ook sociaal-maatschappelijk beheer geleverd worden.

Projecten

Aimen Al-Mishal

Directeur en expert op gebied van vastgoed

Stel je vraag aan onze expert

Nieuws

Bekijk al het nieuws.

Nieuwe aanwinst: Operationeel Manager

Nieuwe aanwinst: Operationeel Manager

November 28, 2023 Nieuws

Jan Willem Bouma is recentelijk aangenomen bij Stenia als Operationeel Manager. Stenia is ontzettend blij met Jan Willem als toevoeging aan het team!

Lees meer
Opvangunits Oekraïners gemeentehuis Heiloo

Opvangunits Oekraïners gemeentehuis Heiloo

October 30, 2023 Nieuws

Stenia Opvang BV is op 3 april gestart met de bouw van de 26 woonunits in het gemeentehuis van Heiloo. De opvangplekken zijn voor Oekraïense ontheemden die nu al ruim een jaar in noodopvang verblijven.

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Iedere maand publiceren wij een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op het gebied van ons bedrijf, onze projecten, wetgeving, mogelijkheden om te huren of verhuren en andere wetenswaardigheden. Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen, meld u zich dan hieronder met uw emailadres aan.